Завершився другий тиждень програми тренінгів «Психологічні особливості кризових перемовин поліцейських в екстремальних умовах служби», що реалізувався на базі навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя для працівників ГУНП в Запорізькій області.

Спікерами другого тижня виступили:

Ігор Кусяк – засновник платформи навчання ефективної комунікації «Майстерня слова», тренер з ораторського мистецтва та ефективної комунікації, професійний актор, режисер, афілійований член Національної асоціації гештальт-терапевтів України (Україна).

– Марія Бригадир – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології та соціальної роботи, директор школи професійного розвитку «АКМЕ» Західноукраїнського національного університету, психотерапевт у методі позитивної психотерапії, арт-терапевт, ведуча груп по роботі з втратою, член Української спілки психотерапевтів та Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії (Україна).

– Інна Глега – підполковник поліції, тренер НПУ та КМЕС у проєкті «Поліція діалогу», перемовник у складі об’єднаної переговорної групи АТЦ при УСБУ, випускниця Школи інженерів порозуміння (Український центр Ненасильницького спілкування та примирення) (Україна).

– Ян ван Звітен – ректор Нідерландської бізнес-академії, президент Міжнародної асоціації медіації, голова правління Нідерландського фонду якості для медіаторів SKM, директор школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесний професор Західноукраїнського національного університету, практикуючий медіатор, коуч, тренер, присудовий медіатор Суду м. Бреда (Нідерланди).

– Наталія Гесюк – заступник начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, позаштатний кризовий психолог, ведуча груп по роботі з втратою, психотерапевт у методі позитивної психотерапії, член Української спілки психотерапевтів та Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії (Україна).

Терапевтичне коло організували:

– Оксана Коваль – директор навчально-наукового інституту комунікацій, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та соціальної роботи Західноукраїнського національного університету, психоконсультант у методі позитивної психотерапії, ведуча груп по роботі з втратою, член Української спілки психотерапевтів та Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії (Україна).

– Діана Бойко – психоконсультант у методі позитивної психотерапії, арт-терапевт (Україна).

Професійний переклад та супровід занять з іноземними спікерами здійснювали:

– Анастасія Мартиневич – координатор з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ.

– Вікторія Коробій – перекладач 1 категорії відділу міжнародних зв’язків ЗУНУ.

Учасники, направду захоплені високим рівнем проведених занять та загальною організацією тренінгів, дали чудовий фідбек та висловили бажання проходження ще одного курсу підвищення кваліфікації на базі навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету наступного року.

«Подача матеріалу дуже доступна. Експертні викладачі підтримують на кожному кроці підготовки. Найкращий та найновіший навчальний матеріал і практичні завдання та вправи дали змогу наприкінці курсу відчути навіть певну експертність у тематиці тренінгу. Відкрив у собі багато можливостей та шлях до зміни себе, а може і свого життя у кращу сторону», – Олександр К.

«Отримав дуже великий досвід. Захоплює манера викладання і подачі інформації, багато практичних завдань, кейси з професійної діяльності спікерів, можливість пізнання себе, загалом вразила висока професійність лекторів», – Євген Ш.

«Дуже вражений, спілкування та навчання у багатьох спікерів просто безцінне. Не виникало мовних бар’єрів з іноземними викладачами через якісний переклад. Дізнався багато про моделі перемовин ФБР, цікавий новий досвід про медіацію, отримав багато професійної практики від кризових психологів», – Владислав П.

«Непервершена манера викладання, все доступно і зрозуміло. Дуже сподобалося навчатися у експертів із практичним досвідом ведення кризових перемовин», – Володимир М.

Щиро сподіваємося, що набуті учасниками знання та навички стануть корисними при виконанні службових обов’язків.

Від admin