Відбулося вручення сертифікатів працівникам ГУНП в Запорізькій області про проходження програми тренінгів «Психологічні особливості кризових перемовин поліцейських в екстремальних умовах служби» на базі навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету.

Програма тренінгів тривала два тижні. Співорганізаторами заходу були: Нідерландська бізнес-академія (Нідерланди), компанія з дослідження і практики перемовин, фасилітації, лідерства та впливу «Assertive Group» (Швейцарія), Ізраїльська коаліція травми (Ізраїль), навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності ЗУНУ (Україна). До реалізації курсу було залучено дванадцять спікерів – науковців та практиків з України, Швейцарії, Нідерландів та Ізраїлю.

Вітаючи всіх присутніх, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц зазначила: «Надзвичайно приємно, що у межах співпраці Західноукраїнського національного університету та з надійними іноземними партнерами ми змогли на найвищому рівні реалізувати програму тренінгів, які є надважливими у час повномасштабної війни росії проти України. Допомога працівникам поліції прифронтових міст є для нашого університету великою честю та громадянським обов’язком».

Директор навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ Оксана Коваль подякувала учасникам за вмотивованість до навчання й бажання професійно зростати. А також, зважаючи на гостру потребу у такому навчанні в умовах нинішньої ситуації, висловила готовність навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ та усіх партнерів проєкту продовжити курс тренінгів у новому 2024 році.

До заходу також долучилися заступниця директора ННІК Марія Шестерняк, координатор з міжнародної діяльності ННІК Анастасія Мартневич, фахівець ННІК Діана Бойко.

Усі учасники отримали сертифікати, нові знання та потужний психо-емоційний ресурс для подальшого якісного ведення служби в Запоріжжі.

Відгуки учасників тренінгової програми:

«Хочу виразити велику вдячність організаторам, спікерам, перекладачам, психологам та всім, хто приймав участь у нашому навчанні. Для нас було великою честю бути тут і отримувати надзвичайно важливі знання, які ми зможемо використовувати у своїй нелегкий роботі. Дуже Вам дякую! Панове офіцери, мої вітання! Честь маю!» (Олександр К.)

«Курс з кризових перемовин перевершив мої очікування! Завдяки цьому курсу я отримав знання та вдосконалив свої навички ефективного спілкування, вивчив різні стратегії вирішення конфліктів, здобув практичний досвід ведення кризових перемовин.

Для мене було великою честю стати учасником цього проєкту. Дуже дякую організаторам та всім причетним за допомогу в отриманні цих цінних знань» (Кирило Ф.)

«Загальні враження від курсу без перебільшення фантастичні. Організація заходу ідеальна, умови та ставлення, повага до нас дуже вразили. Навчальний процес, спілкування зі світовими експертами, методи викладання – все супер! Я впевнений, що ті знання, які я тут здобув, принесуть велику користь у моїй роботі. Дякую Слава Україні! Разом до перемоги!» (Володимир М.)

«Все було на дуже високому рівні. Я дуже багато вчився за своє життя, але лише у вас я відчув себе справжнім студентом, який отримав певний досвід. Дякую! Це було круто! Маю велике бажання повернутися! Молодці!» (Сергій Т.)

«Прекрасна організація тренінгу і менеджмент часу, умови проживання та харчування. Підібрані висококваліфіковані фахівці, багато практиків. Вдало побудований навчальний процес – від фундаментальних основ до практичного застосування знань» (Євген Ц.)

«Дуже сподобався курс, організація навчального процесу. Було багато цікавих та корисних зустрічей, доступна та якісна подача матеріалу, інтерактивні завдання та діагностичні тести, практичні кейси з досвіду професійної діяльності експертів. Дуже сподіваюся на продовження таких курсів. Щиро дякую за все!» (Микола Д.)

Від admin