Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету запрошує студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» взяти участь у відбірковому конкурсі на проходження стажування у Бізнес-школі Saïd Оксфордського університету (Велика Британія).

У межах нещодавньої зустрічі директора ННІК Оксани Коваль з директором Оксфордської програми перемовин (OPN), професором Бізнес-школи Saïd Оксфордського університету Полом Фішером, британською стороною було запропоновано два безкоштовних місця для стажування майбутніх перемовників у програмі «Oxford Programme on Negotiation».

Ця програма проводиться двічі на рік та вважається однією із найвідоміших програм з переговорів у світі.

Під час стажування студенти матимуть змогу аналізувати складні випадки переговорів та практикувати теорію через рольові ігри й симуляції, багато з яких написані досвідченими викладачами Оксфорда.

Основні теми стажування: підготовка до перемовин; створення цінності в перемовинах; розуміння прийняття рішень на перемовинах – як вести перемовини раціонально в нераціональному світі;  групове прийняття рішень на перемовинах; ведення перемовин у багатосторонніх ситуаціях; переконливе спілкування під час перемовин; ведення перемовин у мінливому середовищі; конфлікт, цінність, перспектива та культура перемовин; отримання угоди через лінію.

Після проходження стажування усі учасники отримають довічне членство у мережі випускників Oxford Business Alumni.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» за наявності:

– заповнення аплікаційної форми заявки (у тому числі короткого мотиваційного листа та прикріпленого якісного резюме);

– вільного володіння англійською мовою.

Конкурс відбуватиметься у два етапи:

І етап – до 5.03.2024 року потрібно заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ2hLW1AMHCPCfOMEMiMQeTxLXQYkYwg5dlpWY54xzsHOIYw/viewform

II етап – співбесіда (дата і час будуть повідомлені пізніше).

Перевагу надаватимуть учасникам, які мають досвід роботи близько 10 років у менеджменті приватного, державного та некомерційного секторів.

Тож, радимо не зволікати, а якомога швидше подавати заявку на участь у конкурсі!

Стань щасливчиком – виграй стажування в Оксфорді!

Від admin