Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України запрошують науковців і практиків, викладачів та студентів, усіх охочих, кого цікавить тема комунікації, перемовин та медіації взяти участь у ІIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри», яка відбудеться 9-10 травня 2024 року.

Співорганізаторами конференції виступлять: Нідерландська бізнес-академія (Нідерланди), Вармінсько-Мазурський університет (Польща), компанія з дослідження і практики перемовин, фасилітації, лідерства та впливу «Assertive Group» (Швейцарія), Оксфордський університет (Бізнес-школа Saïd, Велика Британія), Батумський державний університет імені Шота Руставелі (Грузія), Університет Шеперд (США), Університет штату Арізона (США), центр глобального зв’язку (США), Папський Григоріанський університет (Італія), Католицький університет Сан-Антоніо (Іспанія), університет Туріба (Латвія), університет Матея Бела (Словаччина), міжнародна асоціація медіації (Нідерланди), клуб перемовин «The Negotiation Club» (Велика Британія), асоціація медіаторів Грузії (Грузія), міжнародна асоціація навчання та дослідження перемовин «INTRA».

Напрями роботи конференції:

науково-практична платформа 1. Міжнародне партнерство та комунікації в сучасному глобалізованому світі;

науково-практична платформа 2. Теорія та практика ведення політичних, дипломатичних, військових, торговельних і кризових перемовин;

науково-практична платформа 3. Інститут медіації: українські реалії та зарубіжний досвід;

науково-практична платформа 4. Психологічні та правові засади культури толерантної взаємодії.

Програму науково-практичних платформ продовжать дискусійні панелі. Експертами дискусійних панелей виступлять вітчизняні та іноземні науковці і практики.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Конференція проходитиме офлайн та онлайн із використанням платформи Zoom. Інформацію про місце проведення конференції та ідентифікатори й коди доступу будуть надіслані усім учасникам персонально на електронні скриньки.

Заявка на участь у ІІІ Міжнародній науковій конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри» 9-10 травня 2024 року.

Відомості про заявника та назва доповіді українською та англійською мовами:

Прізвище _________________

Ім’я _______________

По батькові _______________

Назва установи/навчального закладу _____________________

Посада _____________________

Науковий ступінь _____________________

Вчене звання ____________________

Контактні телефони, e-mail: _________________________

Назва платформи __________________________

Назва доповіді __________________________________

Планую (потрібне підкреслити):

виступити, взяти участь як слухач, заочна участь

Заявку надсилайте на e-mail: nnic@wunu.edu.ua

Або заповнюйте онлайн-заявку на участь за посиланням:

https://forms.gle/NXV38RrMnmD88GfZ9 .

За результатами ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри» буде видано збірник тез конференції та колективну монографію. Умови участі буде надіслано усім охочим персонально на електронні скриньки.

Монографію буде надруковано у видавництві Вармінсько-Мазурського університету (філії в Ельку, Польща) із присвоєнням міжнародного стандартного книжкового номера ISBN.

Кожен учасник конференції отримає електронний сертифікат про участь у конференції, а також про міжнародне стажування обсягом 30 годин.

Дедлайн подачі заявок участі й тез – 20 квітня 2024 року.

Дедлайн подачі статей – 30 травня 2024 року.

Розмір організаційного внеску становить:

350 грн – з отриманням електронного збірника тез, сертифіката учасника та сертифіката про міжнародне стажування;

30 € для зарубіжних учасників – з отриманням електронного збірника тез, сертифіката учасника та сертифіката про міжнародне стажування.

Платіжні реквізити: на картку А-банку 5375235103650881 (одержувач – Бойко Діана), комісію за переказ сплачує відправник із зазначенням у призначенні платежу «За участь у конференції від [прізвище, ім’я]».

Координатор та модератор конференції:

Оксана Коваль – директор навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету (Україна) +380969795012, nnic@wunu.edu.ua, oksanakov@gmail.com .

Від admin