18 червня 2023 року на базі навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя відбудеться інтерактивна дискусійна платформа «Бізнес медіація як інструмент примирення та сприяння довіри між бізнес-партнерами в Європейському Союзі» для студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» із справжнім гуру у сфері медіації, президентом Міжнародної асоціації медіації, ректором Нідерландської бізнес-академії, директором школи перемовин та медіації ННІК, почесним професором Західноукраїнського національного університету, присудовим медіатором Суду м. Бреди Яном ван Звітеном (Нідерланди).

Захід буде присвячено розгляду ролі бізнес-медіації у розв’язанні конфліктів та зміцненні взаємної довіри між бізнес-партнерами. Упродовж занять учасники дослідять як цей ефективний інструмент сприяє побудові конструктивних відносин, зменшенню конфліктів та підвищенню ефективності співпраці. Під час сесії будуть представлені приклади успішних випадків застосування бізнес-медіації у європейському середовищі.

Студенти дізнаються про конкретні результати, яких можна досягти завдяки використанню цього інструменту, а також про ключові принципи та стратегії, які сприяють успішній реалізації бізнес-медіації, етичні аспекти, важливість конфіденційності та професійних стандартів у цій сфері.

Передбачається робота з практичними кейсами, вправи та ділові ігри.

Запрошуємо студентів освітньої програми ЗУНУ «Психологія перемовин та медіація» долучитися до спілкування.

Від admin