Для якісної реалізації освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» адміністрація навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя налагоджує співпрацю із спеціалістами у сфері перемовин та медіації зі всього світу.

Сьогодні відбулася зустріч директорки ННІК Оксани Коваль зі знаним британським фахівцем з перемовин Полом Фішером, директором однієї з найпотужніших програм з перемовин у світі – Оксфордської програми перемовин (OPN), професором бізнес-школи Saïd Оксфордського університету.

До розмови також долучилася координаторка з міжнародної діяльності ННІК Анастасія Мартиневич.

Під час зустрічі обговорено важливі вектори співпраці, включаючи розробку спільних курсів з тем перемовин, участь у міжнародних конференціях, програми обміну для студентів та викладачів та інші форми колаборації.

Пол Фішер, який також викладає на OPN та інших програмах, взяв участь у розробці численних симуляцій переговорів. Його досвід охоплює різні аспекти: підготовка до переговорів, прийняття рішень, переконання, управління зацікавленими сторонами, управління емоціями та багато інших. Пол також викладає переговори в інституті лідерства Вільяма Дж. Клінтона Королівського університету в Белфасті.

Зустріч із Пол Фішером – це важливий крок для розвитку академічної й практичної сфери комунікацій та перемовин у Західноукраїнському національному університеті, а також можливість збагатити навчальний процес новими підходами та знаннями.

Від admin