Студенти навчально-наукового інституту комунікацій освітньо-професійної програми «Психологія перемовин та медіація» побували в імерсивному мультифункціональному хабі Західноукраїнського національного університету, де відбулася зустріч із Альберто Ортісом – 3D-дизайнером, викладачем кафедри мультимедіа Католицького університету Сан-Антоніо-де-Мурсія UCAM (Іспанія).

Здобувачі освіти протестували обладнання – інноваційні технології та дізналися як їх можна використовувати у процесі медіації. Альберто поділився досвідом Католицького університету, зосередив увагу на використанні VR-окулярів та спеціальних програм для створення віртуального простору, який сприяє медіаційному процесу. Студенти довідалися, як ці інноваційні пристрої можуть розширити можливості міжнародної безконтактної взаємодії, дозволяючи їм ефективно проводити медіаційні сесії та перемовини у віртуальному середовищі.

Ця зустріч відкрила нові перспективи для студентів і поглибила їх розуміння того, як технології можуть служити інструментами для сприяння співробітництву та вирішенню конфліктів у сучасному світі медіації та перемовин.

Від admin