Упродовж останніх двох тижнів, у межах переддипломної практики студентів освітньо-професійної програми «Психологія перемовин та медіація», відбулися плідні тренінги з медіації за підтримки ректора Нідерландської бізнес-академії, професора Яна ван Звітена. Сесії проводилися за участю студентів, а також досвідчених професійних медіаторів з України, Нідерландів, Латвії та Казахстану.

Під час зустрічей учасники розглядали симуляційні, медіаційні кейси, що сприяло випробуванню навичок у реальних сценаріях. Професійні медіатори, які брали участь у заході, надавали цінні поради та відгуки.

Також здобувачі освіти мали унікальну можливість обговорити вектор написання своїх магістерських робіт, оскільки програмою передбачено залучення до координування роботи не лише керівників  університету, а й іноземних консультантів-практиків.

Серед почесних гостей, які долучилися до заходу, були представники з різних країн: Дана Роне, доктор права, адвокат, медіатор, доцент Університету Туріба (Латвія);  Крістіна Бабенко, міжнародно сертифікований медіатор (Україна); Оксана Олійник, член правління у Національній асоціації медіаторів України, психолог-консультант, міжнародно сертифікований медіатор; Рузанна Есентемирова, директорка Центру міжнародної медіації та права, член Республіканської ради медіації АНК (Казахстан);  Геа ван Кломпенбург, досвідчена медіаторка міжнародного реєстру MfN, судова медіаторка, радниця KIES (Нідерланди); Юдіт Бос, тренер з ненасильницького спілкування (ННС), юрисконсульт і сертифікований медіатор MfN-Registry, судовий медіатор (Нідерланди).

Працюємо, вчимося та професійно зростаємо!

Від admin