На базі школи професійного розвитку «АКМЕ» навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету 28 квітня відбудеться інтервізійна зустріч студентів магістерської програми «Психологія перемовин та медіація» у супроводі ментора – сертифікованого медіатора, керівника ГО «Простір БЕЗСУДУ», співкерівника проєкту ADI|BEZSUDU Маркіяна Вариводи.

Окрім знання процедури проведення медіації, окрему увагу медіатору варто приділити емоційному стану сторін процесу медіації, тому що саме через них розкриваються їхні інтереси, потреби, побоювання. Посередник повинен володіти такими вміннями роботи з емоціями: розпізнавання, управління.

Під час заняття студенти практикуватимуть вироблення навичок визначення своїх і чужих емоцій, знаходження відмінностей між ними, учитимуться задіювати весь потенціал емоцій для вирішення конкретних завдань, усвідомлювати кожну емоцію і розуміти, як вона виникає, контролювати свої емоції і керувати ними, намагатимуться проявляти емпатію і досягати довіри у відносинах, визначать як ефективно співпрацювати у складних комунікаціях, як використовувати техніки і інструменти для роботи з емоційними станами та уникати типових помилок у процесі медіації.

Упевнені, що такий формат інтервізій та професійність менторів сприятимуть високій мотивації студентів групи ПСПм-11 в осягненні вершин майстерності омріяної професії.

Від admin