У межах освітнього курсу «Стресостійкість та емоційний інтелект» 14-15 жовтня 2023 року на базі навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ для студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» відбудеться практична платформа гостьового лектора, засновника та генерального директора унікальної компанії з переговорів, фасилітації, лідерства та впливу «Assertive Group» Стіва Албана Тінео (Швейцарія).

Пан Тінео – визнаний експерт у галузі перемовин та медіації у багатьох країнах Європи. Він поділиться своїми знаннями та досвідом зі студентами магістерської програми «Психологія перемовин та медіація».

Навички стресостійкості й емоційного інтелекту є важливими для майбутніх перемовників та медіаторів, оскільки у професійній діяльності потрібно приділити увагу емоційному стану сторін процесу медіації чи перемовин, тому що саме так розкриваються їхні інтереси, потреби, побоювання.

Під час заняття студенти практикуватимуть вироблення навичок визначення своїх і чужих емоцій, знаходження відмінностей між ними; учитимуться задіювати весь потенціал емоцій для вирішення конкретних завдань, усвідомлювати кожну емоцію і розуміти, як вона виникає, контролювати свої емоції і керувати ними; намагатимуться проявляти емпатію і досягати довіри у відносинах; визначать як ефективно співпрацювати у складних комунікаціях, як використовувати техніки і інструменти для роботи з емоційними станами та уникати типових помилок у процесі перемовин та медіації.

Упевнені, що такий формат лекцій та професійність гостьового професора сприятимуть високій мотивації студентів групи ПСПм-21 в осягненні вершин майстерності омріяної професії.

Від admin