Навчально-науковий інститут комунікацій класичного університету Тернополя запрошує студентів, викладачів, бізнесменів та усіх, хто цікавиться практикою бізнес-перемовин, на третю сесію Українського клубу перемовин, яка відбудеться 10 листопада 2023 року о 17:00 год.

Захід відбудеться у форматі онлайн-гри під керівництвом відомого експерта у галузі перемовин, автора інноваційного практичного інструментарію «Negotiation Cards», засновника та директора Клубу перемовин у Великій Британії «The Negotiation Club» Філіпа Брауна.

Український клуб перемовин – це відкрита платформа для практики та досліджень різних моделей та стилів ведення перемовин на базі школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту Західноукраїнського національного університету задля сприяння розвитку навичок ведення успішних бізнес-перемовин та надання можливості практикування їх у колі однодумців. Участь у клубі дасть можливість учасникам покращити свої навички ведення перемовин, включаючи вміння аналізувати складні ситуації, ефективно спілкуватися, керувати конфліктами та знаходити креативні рішення.

Будемо раді бачити на третій сесії клубу насамперед студентів магістерської програми ЗУНУ «Психологія перемовин та медіація», інших суміжних програм, факультетів, університетів України, викладачів, фахівців бізнес-сфери та тих, кого цікавить практика ведення перемовин.

Для участі у заході потрібна обов’язкова реєстрація: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSefAUyAuJkuSg…/viewform

Від admin