10-11 листопада відбудеться онлайн-тренінг зі стресостійкості та емоційного інтелекту від швейцарського експерта з перемовин та медіації Стів Албан Тінео – засновника та генерального директора «Assertive Group», компанії з дослідження і практики перемовин, фасилітації, лідерства та впливу (Швейцарія).

На тренінгу ви дізнаєтеся про інструменти та знання, необхідні для ефективного вирішення цих проблем, а також цінні ноу-хау для добробуту, здоров’я та кар’єри. На цьому курсі студенти дізнаються про як впоратися зі стресом і тривогою, що зробити, якщо страх впливає на якість вашого життя (страх не досягти успіху, страх бути неправильно оціненим, страх за своїх близьких або за своє життя…) Обставини, в яких ми проживаємо, демонструють, що життя не завжди є таким спокійним, як хотілося б.

Курс організований у межах реалізації магістерської програми “Психологія перемовин та медіація” навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ та є провідним в керуванні своїми страхами і тривогами, при зіткненні з різними життєвими ситуаціями, для відновлення контролю над собою і збереження внутрішнього спокою.

Від admin