У межах візиту делегації Західноукраїнського національного університету до Нідерланської бізнес-академії відбулася робоча зустріч ректора НЛБА, директора школи перемовин та медіації, почесного професора ЗУНУ Яна ван Звітена, директорки навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя Оксани Коваль із лектором, тренером з медіації та перемовин Ягеллонського університету (Польща) Яцеком Чая.

До розмови долучилися Агнешка Гура – медіаторка, викладачка й тренерка з перемовин та медіації, віцепрезидентка Міжнародної академії вирішення спорів (Польща) та Анастасія Мартиневич – координаторка з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ.

Пан Яцек та пані Агнешка також є експертами команди журі щорічного Міжнародного турніру з перемовин у Варшаві «International Negotiation Tournament».

Сторони обговорили деталі подальшої співпраці, домовилися про залучення польських тренерів і практиків до викладання на магістерській освітній програмі «Психологія перемовин та медіація», а також узгодили можливість участі українських студентів у міжнародному переговорному турнірі у Польщі.

Від admin