У рамках Третього Міжнародного тижня відбулося підписання угоди про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Професійною асоціацією медіаторів  Болгарії.

«Я радий вітати у класичному університеті Тернополя Елізу Ніколову – президента асоціації,  юриста, психолога, сертифікованого медіатора, професора  Пловдивського університету «Паїсій Хилендарський». Наші домовленості – це нові можливість для студентів та викладачів Західноукраїнського національного університету, які матимуть змогу стажуватися, навчатися, брати участь у міжнародних проєктах на базі Професійної асоціації медіаторів Болгарії», – зазначив ректор Андрій Крисоватий.

«Найголовнішим напрямом роботи у рамках угоди про співпрацю  буде стажування студентів програми «Перемовини та врегулювання конфліктів» Західноукраїнського національного університету на базі Професійної асоціації медіаторів у  Болгарії вже влітку 2022 року. Після стажування студенти отримають сертифікати медіаторів», – сказала Еліза Ніколова у виступі.

Співпраця з болгарськими колегами – це новий вектор розвитку міжнародних відносин освітнього закладу.

https://www.wunu.edu.ua/news/20616-pdpisannja-ugodi-z-profesjnoju-asocacyeju-medatorv-bolgaryi.html

Від admin