Нещодавно делегація класичного університету Тернополя під керівництвом директорки навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксани Коваль та кураторством координаторки з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ Анастасії Мартиневич у межах проєкту Erasmus+ Project Key Action 107 проходили міжнародне стажування на базі Нідерландської бізнес-академії (м. Дордрехт, Королівство Нідерланди).

Країна тюльпанових полів, химерних вітряків і дуже смачного сиру. Тут велосипедів мабуть більше, ніж людей. А ще ця держава вважається десятою із найкращих для життя країн світу й одна з наймальовничіших у Західній Європі з незвичайною природою, безліччю замків і стародавніх міст. Там дуже привітні люди і досить розмірений ритм життя.

Координував організацію навчальної програми та практико-орієнтовану спрямованість занять ректор НЛБА, директор школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесний професор Західноукраїнського національного університету Ян ван Звітен.

Метою міжнародного стажування було покращення навчальних та професійних навичок учасників, розвиток міжкультурної співпраці та сприяння збільшенню якості освіти та наукової діяльності університету. Під час перебування у Нідерландській бізнес-академії представники ЗУНУ отримали унікальну можливість обміну досвідом та знаннями з колегами з іншої країни. Учасники брали участь у спільних лекціях, семінарах, майстер-класах та інтерактивних групових проєктах. Делегати університету навчилися краще розуміти різноманітність поглядів та підходів до рішення різних завдань, а також збагати свої знання культурного розмаїття. Серед інших переваг, стажування у Нідерландській бізнес-академії дало можливість покращити також мовні навички. Усі учасники отримали сертифікати про міжнародне стажування.

Сказати, що поїздка вдалася – це нічого не сказати. Дордрехт, Бреда, Роттердам, Амстердам – міста, які залишили у серці кожного велику любов до Нідерландів і щирі сподівання на ще не одну таку подорож.

Тож, висловлюємо велику вдячність ректору Нідерландської бізнес-академії, директору Школи перемовин та медіації ННІК класичного університету Тернополя, почесному професору ЗУНУ Яну ван Звітену за високий рівень організації навчальної програми, фаховість та уміння легко навчати складних речей, практико-орієнтовану спрямованість занять та неймовірну гостинність.

Дякуємо професорці НЛБА Геї ван Кломпенбург за надзвичайно цікаві тренінги.

Велике спасибі пані Івет Льюїс – професорці НЛБА, менеджерці з міжнародної співпраці, координаторці з міжнародної мобільності за надану нам можливість.

Від admin