За результатами низки зустрічей директорки навчально-наукового інституту комунікацій Оксани Коваль із доктором Пітером Кестінгом та доктором Ремігіушем Смолінскі Західноукраїнський національний університет отримує членство у Міжнародній асоціації навчання та дослідження перемовин INTRA.

INTRA – відкрита мережа дослідження, навчання та практикування перемовин, яка упродовж багатьох років ініціює співпрацю між своїми учасниками та постійно заохочує їх ділитися навчальними матеріалами, інформацією та дослідженнями, які становлять інтерес для спільноти.

Бути причетними до міжнародної професійної спільноти означає стати частиною  відкритої мережі учених і практиків, мати можливості для обміну досвідом та науковими дослідженнями, брати участь у інтервізійних та супервізійних зустрічах, належати до професійного комюніті справжніх експертів світу.

Доктори Кестінг та Смолінскі є засновниками асоціації INTRA, міжнародних змагань з перемовин «The Negotiation Challenge», а також співорганізаторами Літньої школи молодого дипломата «The young diplomat – 2023». Студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» вже пройшли реєстрацію на цей захід та готуються до цікавої програми школи у серпні в Гаазі (Нідерланди). У програмі є конкурси з ведення міжнародних перемовин, конференції, воркшопи, введення у дипломатію, симуляції переговорів, відвідування Міжнародного суду ООН у Палаці миру, Міжнародного кримінального суду та посольств у Гаазі.

Також щороку відбувається зустріч ради директорів та членів асоціації INTRA, метою якої є  побудова, зміцнення особистих стосунків між колегами-однодумцями,  презентація останніх результатів досліджень та ідей,  обмін досвідом з педагогіки переговорів, обговорення спільних дослідницьких проєктів, презентація нових учасників.

На цьогорічну зустріч, яка відбудеться 18 травня запрошено директорку навчально-наукового інституту комунікацій Оксану Коваль для презентації Західноукраїнського національного університету та освітньої програми «Психологія перемовин та медіація»,  яка реалізується спільно з Нідерландською бізнес-академією.

Радіємо, що маємо честь бути  частиною мережі INTRA, збагачуватися професійним досвідом перемовників з різних країн світу та ділитися своїми знаннями й інтересом до досліджень та інновацій у царині перемовин та безконфліктного спілкування.

Від admin