У Західноукраїнському національному університеті сьогодні відбулася робоча зустріч ректора класичного університету Тернополя Оксани Десятнюк та ректора Нідерландської бізнес-академії Яна ван Звітена. Обговорили розвиток нових напрямів співпраці, окреслили нові шляхи залучення студентів до освітньої програми «Психологія перемовин та медіація», проведення спільних заходів, студентську мобільність, а також обмін науковцями та лекторами.

 «Вдячні нідерландським партнерам за те, що підтримуєте не тільки у складний час війни волонтерством, а у освітньому просторі, допомагаючи реалізовувати нові проєкти та впроваджувати ініціативи. Ми цінуємо це!», – зазначила Оксана Миронівна.

Ян ван Звітен зауважив: «Мені приємно співпрацювати таким професійним закладом вищої освіти України та долучатися до ваших заходів. Я бачу великий потенціал й пишаюся, що навіть під час війни ви працюєте та не припиняєте вдосконалюватися!»

До зустрічі також долучилися виконувачка обов’язків проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, директорка навчально-наукового інституту комунікацій Оксана Коваль.

Спільними зусиллями ми зможемо втілити у життя амбітні освітні плани!

Від admin