15 червня 2023 року о 16:00 год відбудеться лекція «Ефективність впровадження трудової медіації: приклади успішних практик ЄС і результати» у межах академічного курсу «Галузеві сфери медіації: сім’я, робота, бізнес, менеджмент» для студентів освітньої програми класичного університету Тернополя «Психологія перемовин та медіація», а також для керівників відділень й працівників Національної служби посередництва і примирення.

Спікером виступить ректор Нідерландської бізнес-академії, президент Міжнародної асоціації медіації, присудовий медіатор Суду м. Бреди (Нідерланди), директор школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесний професор Західноукраїнського національного університету, медіатор, коуч, тренер Ян ван Звітен.

Під час заняття учасники дізнаються про роль трудової медіації у вирішенні конфліктів на робочому місці та її значущість для створення гармонійного і продуктивного робочого середовища. Завдяки прикладам успішних практик країн Європейського Союзу учасники попрацюють з конкретними кейсами та результатами впровадження трудової медіації, а також дізнаються як цей метод сприяє зменшенню конфліктів, покращенню комунікації та підвищенню задоволеності працівників.

Передбачається використання реальних кейсів з професійної практики лектора.

Запрошуємо студентів освітньої програми ЗУНУ «Психологія перемовин та медіація», керівників відділень й працівників Національної служби посередництва і примирення взяти участь у практико-орієнтованому заході.

Від admin