Нещодавно студенти та викладачі освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету побували у відділенні Національної служби посередництва та примирення в Тернопільській області.

Начальник відділення Наталія Шершньова поділилася досвідом щодо врегулювання колективних трудових спорів, які виникають у підприємствах області. Пані Наталя детально розповіла про порядок та процедуру вирішення колективних трудових конфліктів за сприяння служби та про здійснення посередництва і примирення у випадку виникнення такого спору, говорила про недостатність на сьогодні та перспективи у майбутньому залучення психологів та медіаторів на всіх етапах конфлікту.

Студенти взяли активну учать в діалозі, ставлячи багато запитань, аби краще зрозуміти специфіку роботи психологів та медіаторів з практичної сторони.

Щиро дякуємо партнерам та стейкхолдерам програми «Психологія перемовин та медіація» – Національній службі посередництва та примирення за цікавий практичний досвід для студентів.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.