Студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» мають унікальні можливості переймати практичний досвід від найкращих фахівців світу. За ініціативи нового швейцарського партнера ННІК, генерального директора «Assertive Group» Стіва Албана Тінео 11 листопада 2023 року о 9:00 год на базі навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету у межах проведення навчального курсу «Стресостійкість та емоційний інтелект» відбудеться воркшоп «Crisis negotiations. Fear in the field : how to handle them and how to handle yourself».

Запрошений спікер – Седрік Швейцер (Швейцарія), керівник відділу кадрових операцій Міжнародного Комітету Червоного Хреста, колишній голова польового офісу МКЧХ у Ємені, співзасновник і президент Фонду HUDNA, керуючий партнер Assertive Group, юрист, спеціалізується на веденні перемовин з державними, недержавними структурами у кризових ситуаціях, майстер перемовин та управління страхами. Пана Швейцера вважають одним із найкваліфікованіших кризових перемовників і медіаторів у Європі.

Седрік понад 20 років працював гуманітарним працівником у зонах конфліктів по всьому світу, ведучи перемовини з державами, озброєними групами щодо доступу до найуразливіших верств населення на основі універсальних принципів гуманності. Понад 15 років він працював і жив на передовій в Африці, на Близькому Сході та в Латинській Америці. Він керував міждисциплінарними групами для реагування на гуманітарні кризи та відповідав за численні кризові осередки в надзвичайних ситуаціях або для вирішення випадків викрадення людей.

Очолюваний ним Фонд HUDNA – це фонд, що створений відповідно до швейцарського законодавства для сприяння привілейованому простору задля діалогу між державними, недержавними суб’єктами, збройними групами, впливовими особами, щоб сприяти досягненню рішення шляхом переговорів на основі універсальних принципів гуманності. Фонд має багаторічний доведений досвід вирішення кризових ситуацій та мережу контактів; сприяння, ведення переговорів і забезпечення безпечного звільнення заручників у складних, напружених контекстах і політичних ситуаціях.

Студенти з нетерпінням очікують неймовірно цікавого воркшопу, а ми запрошуємо усіх охочих долучитися до спільноти висококласних фахівців та професійно опанувати навички ведення перемовин й осягнути мистецтво медіації, вступивши на нову міжнародну магістерську освітньо-професійну програму «Психологія перемовин та медіація», яка реалізується у навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Нідерландською бізнес-академією.

Найкращі практики європейського та світового досвіду, досвідчені вітчизняні та іноземні викладачі, інтерактивний та гнучкий формат навчання, можливість отримати два дипломи та міжнародні сертифікати!

Щоб дізнатися більше про умови навчання, телефонуйте за номером: +380969795012 або пишіть на електронну скриньку: nnic@wunu.edu.ua

Приєднуйтеся до нової формації миротворців!

Від admin