Вже другий рік поспіль студенти навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету мають унікальну можливість опановувати ненасильницьку культуру діалогу разом із нідерландськими фахівцями-практиками.

7 листопада 2023 року з 10:00 год до 18:00 год в аудиторії 11301 відбудеться тренінг «Медіація. Базовий курс» для студентів освітньо-професійної магістерської програми «Психологія перемовин та медіація». Спікер – ректор Нідерландської бізнес-академії, голова правління Нідерландського фонду якості для медіаторів SKM, президент Федерації медіаторів Нідерландів, директор школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесний професор Західноукраїнського національного університету, практикуючий медіатор, коуч, тренер, присудовий медіатор Суду м. Бреда (Нідерланди) Ян ван Звітен.

Учасники вивчатимуть досвід найкращих європейських миротворчих практик у системі медіації, базові навички медіатора, структуру проведення медіації, техніки формулювання питань, класифікацію медіаційних процедур тощо. Загалом тренінг включатиме широку програму теоретичного навчання та практики, у тому числі симуляцій процесу медіації, рольових вправ, роботи у групах, ситуативних кейсів, розбору відеомедіацій практиків світового рівня.

Студенти із нетерпінням очікують неймовірно цікавого тренінгу професора Звітена, а ми запрошуємо усіх охочих долучитися до спільноти висококласних фахівців та професійно опанувати навички ведення перемовин й осягнути мистецтво медіації, вступивши на нову міжнародну магістерську освітньо-професійну програму «Психологія перемовин та медіація», що реалізується у навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Нідерландською бізнес-академією.

Найкращі практики європейського та світового досвіду, досвідчені вітчизняні та іноземні викладачі, інтерактивний та гнучкий формат навчання, перспективні можливості, можливість отримати два дипломи та міжнародні сертифікати!

Щоб дізнатися більше про умови навчання, телефонуйте за номером: +380969795012 або пишіть на електронну скриньку:  nnic@wunu.edu.ua

Приєднуйтеся до нової формації миротворців!

Від admin