Навчально-науковий інститут комунікацій класичного університету Тернополя запрошує усіх охочих долучитися до дискусії під час освітньої лекції «Правова допомога українцям у Словаччині», яка відбудеться 2 листопада 2023 року в Західноукраїнському національному університеті об 11:00 год в аудиторії №11301.

Спікер – Якуб Улагер, науковець, PhD з права, юрист центру правової допомоги «Human Rights League». Він, як і багато співробітників центру, допомагає українським громадянам у Словаччині, має великий досвід роботи правового захисту біженців.

Пан Улагер розповість про надання правової допомоги українцям у Словаччині, поради щодо безпеки, отримання правових статусів для осіб, що були вимушені виїхати з України.

Лектор має особисті стосунки з Україною, він об’їздив особисто майже всі українські міста, вже рік вивчає українську мову.

Разом із делегацією Університету Матея Бела минулоріч Якуб Улагер вже відвідував Західноукраїнський національний університет у межах міжнародної науково-практичної конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії», організованої навчально-науковим інститутом комунікацій. Тоді науковці виступили також у ролі волонтерів, доставивши в Україну якісну гуманітарну допомогу для військових ЗСУ.

Із нетерпінням чекаємо цікавої лекції та щиро дякуємо пану Улагеру за підтримку і допомогу українцям у Словаччині.

Від admin