Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету організував воркшоп гендерної рівності «Women in negotiation: discover your innate power», спрямований на підвищення усвідомленості, зростання можливостей та збагачення внутрішньої сили жінок у сфері перемовин.

Спікер заходу – Соня Грімм, лекторка, медіаторка, коуч, виконавча директорка компанії з дослідження і практики перемовин «Assertive Group», тренерка з майндфулнес, експертка із прикладної нейронауки (Швейцарія). З 2019 року вона співпрацює із Assertive Group, веде численні програми особистого розвитку, які навчають і підтримують подолання особистих та людських криз, щоб запропонувати свої навички медіації й ведення перемовин для людей, ослаблених і скривджених життям.

Важливою частиною програми був аналіз та розгляд стереотипів і переконань, які можуть гальмувати жінок в їхній кар’єрі та особистому розвитку. Пані Соня розкрила таємниці переговорів, де жінки можуть досягнути успіху, долаючи стереотипи і переконання, які були вкорінені у суспільстві упродовж багатьох поколінь. Ґрунтуючися на встановленні довірчих відносин, віддаючи перевагу підходу до людського капіталу з метою створення зв’язків, довіри та конструктивного діалогу, Соня використовує методики, які заохочують кожну людину відновити впевненість у собі, а також власну автономію.

Цей воркшоп висвітлив важливе питання гендерної рівності, надаючи жінкам засоби та підтримку, які вони потребують для подолання перешкод і досягнення успіху в різних сферах життя. Захід сприяв розвитку сильних і незалежних жінок, які можуть гідно представляти себе в світі переговорів та впливу.

Учасники діляться враженнями:

«Під час заходу Соня Грімм розкрила важливі теми гендерної рівності «Women in negotiation: discover your innate power», цікаво було розглянути статистику професійних досягнень та стереотипів, яка існує у світі, щодо жінок. Отримала безліч корисної та фантастичної інформації від спікерів. Щиро вдячна за надану можливість», – Катерина Божко, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», староста гр. ПСПм-11.

«Була дуже рада відвідати лекцію надзвичайно талановитих, цікавих, успішних та розумних людей Соні Грім та Стіва Тінео. Дякую Соні Грім за те, що змусила задуматися про потенціал та нерозкриті таланти, які є у кожного», – Вікторія Гвязда, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», гр. ПСПм-11.

«Воркшоп пані Соні Грімм був неймовірним! Стів та Соня – передові спеціалісти у своїх галузях. Тому можливість повчитися у них наживо – це неймовірно круто!», – Святослав Лупійчук, студент ОП «Психологія», гр. ПСм-11.

Від admin