У класичному університеті Тернополя відбулося підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Західноукраїнським національним університетом й Головним управлінням Національної поліції в Запорізькій області.

Метою співпраці є консолідація зусиль, спрямованих на вдосконалення механізмів захисту інтересів особи, суспільства і держави, запобігання порушенням прав людини, формування високого рівня правової культури у суспільстві.

Ректор Оксана Десятнюк, вітаючи присутніх, зазначила: «Ми, освітяни, розуміємо як важливо підтримувати наших громадян та ділитися досвідом. Ми зможемо підвищити кваліфікацію фахівців, які працюють на благо України!»

У ході зустрічі сторони домовилися про спільну розробку освітніх програм; організацію лекцій, семінарів, дискусійних платформ та тренінгів; обмін публікаціями; реалізацію національних та міжнародних ініціатив.

«Західноукраїнський  національний університет – провідний заклад вищої освіти. Раді, що маємо можливість співпрацювати та переймати досвід у кращих практиків, опановувати навички переговорів. Вірю, що партнерство буде результативним», – сказав начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько.

Артем Іванович розповів про нагальні проблеми, з якими щодня мають справу працівники поліції прифронтових міст, подякував ректору ЗУНУ та усьому колективу за підтримку ініціативи проведення двотижневих тренінгів «Психологічні особливості кризових перемовин поліцейських в екстремальних умовах служби».

Координатором співпраці є навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ.

До заходу долучилися директор ННІК Оксана Коваль, її заступник Марія Шестерняк, директор школи професійного розвитку «АКМЕ» Марія Бригадир, координатор з міжнародної діяльності ННІК Анастасія Мартиневич, фахівець ННІК Діана Бойко та працівники поліції ГУНП в Запорізькій області.

Наше партнерство – це взаємодопомога та кооперація у боротьбі з російським агресором.

Віримо, що перемога за нами!

Від admin