«KYF© – Know yourself first! Методологія перевершення себе та досягнення успіху». Саме під такою назвою нещодавно на базі навчально-наукового інституту комунікацій відбувся надзвичайно цікавий захід від швейцарського експерта з перемовин та медіації Стіва Албана Тінео – засновника та генерального директора «Assertive Group», компанії з дослідження і практики перемовин, фасилітації, лідерства та впливу (Швейцарія).

Тема конференції є дотичною до фундаментальної ідеї самопізнання та саморозвитку. Стів Албан Тінео пропонував учасникам підходити до досягнення успіху через пізнання себе, розвиток внутрішніх якостей та вдосконалення навичок міжособистісного взаємодії для того, щоб стати більш усвідомленими, ефективними, збалансованими та реалізованими людьми у широкому діапазоні сфер діяльності. Усі присутні отримали можливість не лише опанувати нові методи і техніки, але й почерпнули натхнення для подальшого зростання та вдосконалення в особистому та професійному житті.

Серед тем, які розглянули був розвиток емоційного інтелекту, гендерна рівність та розширення прав і можливостей жінок, пізнання, управління та вираження своїх емоцій, а також вдосконалення етичного лідерства.

Учасники радо діляться враженнями:

«Дуже запам’ятався вислів, який зазначив Стів Тінео: «Ви нічого не знаєте, про те що не знаєте…» та основні моменти щодо пізнання самого себе, що є беззаперечно дуже важливим у нашому житті. Отримала безліч корисної та фантастичної інформації від спікерів. Щиро вдячна за можливість відвідати таку конференцію», – Катерина Божко, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», староста гр. ПСПм-11.

«Переповнюють надзвичайно позитивні емоції. Було дуже цікаво, корисно та доступно», – Ірина Борисенко, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», гр. ПСПм-11.

«Була дуже рада вживу познайомитися та відвідати лекцію надзвичайно талановитих, цікавих, успішних та розумних людей Соні Грім та Стіва Тінео. Дякую Стіву Албану Тінео за захоплюючу лекцію та за пораду щодо того як управляти своїми емоціями під час конфлікту», – Вікторія Гвязда, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», гр. ПСПм-11.

Конференцією пана Стіва Албан Тінео дуже приємно вражений! Взаємодія у такому форматі нагадала мені американські стандарти вищої освіти, де суть не лише в інформації, яка пропонується, але й у викладачах, які її презентують. У студентів є можливість взаємодіяти зі світилами науки та практики, які прямо зараз розвивають найсучасніші теорії. Стів та Соня – передові спеціалісти у своїх галузях з перемовин та медіації, духовного розвитку та жіночої сили. Тож, можливість повчитися у них наживо – це неймовірно круто! Мені надзвичайно приємно, що у моєму ЗУНУ зʼявляються такі можливості!», – Святослав Лупійчук, студент ОП «Психологія», гр. ПСм-11.

«Дякую за чудову організацію тренінгу з крутими спікерами Стівом і Сонею. Залишилося багато позитивних вражень. Лектор сподобався своєю інформативністю, змістовністю, креативністю, цікавою подачею матеріалу. Цікава інформація про емоційний інтелект, приклади із життя, інсайти про критичне мислення, місце жінки у миротворчій місії. Змістовні відповіді на власні питання. Щиро дякую за можливість бути на тренінгу міжнародних професійних спікерів», – Світлана Шевель, студентка ОП «Психологія перемовин та медіація», гр. ПСПм-11.

Від admin