Співпраця навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ та Нідерландської бізнес-академії з Національною службою посередництва і примирення в дії!

6 травня 2023 року о 9:00 год відбудеться лекція «Медіація в трудових спорах» у межах академічного курсу «Галузеві сфери медіації: сім’я, робота, бізнес, менеджмент» для студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація», а також для керівників відділень й працівників Національної служби посередництва і примирення. Спікером виступить ректор Нідерландської бізнес-академії, президент Міжнародної асоціації медіації (Нідерланди), директор школи перемовин та медіації ННІК, почесний професор Західноукраїнського національного університету Ян ван Звітен.

Під час заняття учасники дізнаються про особливості врегулювання трудових спорів шляхом проведення медіації в Нідерландах та країнах Європейського Союзу. Передбачається використання реальних кейсів з професійної практики лектора.

Лекція проводитиметься онлайн.

Ідентифікатор: 823 7115 8647

Пароль: 244381

Запрошуємо студентів, керівників відділень та працівників Національної служби посередництва і примирення, медіаторів-практиків взяти участь у науковому заході!

Від admin