Навчально-науковий інститут комунікацій класичного університету Тернополя – відкритий, мобільний, креативний освітній простір для професійного нетворкінгу міжнародної спільноти перемовників та медіаторів.

Нещодавно відбулася робоча зустріч директорки ННІК ЗУНУ Оксани Коваль з експертом з перемовин та медіації, засновником і генеральним директором «Assertive Group» Стівом Албаном Тінео (Швейцарія).

У розмові взяли участь також керуюча директорка «Assertive Group» Соня Грімм та координаторка з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ Анастасія Мартиневич.

«Assertive Group» – унікальна компанія із перемовин, фасилітації, лідерства та впливу, яка допомагає лідерам і компаніям прискорити їхнє зростання, поєднуючи сильні фінансові, комерційні навички й навички з перемовин.

Головний слоган «Assertive Group» прямувати до досягнення W3 – потрійної перемоги Win-Win-Win: №1 – для вас, №2 – для кожної сторони, №3 – для суспільства в цілому. «Ми ведемо революцію в етичних переговорах, приділяючи особливу увагу людському капіталу, щоб трансформувати менталітет і створювати шанобливі, позитивні та успішні рішення. Ми підтримуємо компанії, уряди та окремих осіб, щоб вони досягали угод по сумлінню та надійних у довгостроковій перспективі», – стверджує пан Тінео.

Понад 20 років Стів Албан Тінео виступав у якості радника і довіреного учасника перемовин для багатьох найвпливовіших лідерів у сфері міжнародних відносин, політики, банківської справи та фінансів. Він очолював і консультував команди з перемовин та врегулювання кризових ситуацій у багатьох країнах. Також він є розробником тренінгової програми KYF© Know Yourself First – «Спочатку пізнай себе… Як вести переговори з самим собою». Програма включає в себе широкий спектр філософії та програми з особистісного розвитку, емоційного самовираження, медіації, переговорів та вирішення конфліктів й практичний посібник для жертв насильства, високочутливих людей та всіх, хто переживає емоційний біль «Крізь себе» Соні Ґрімм та Стіва Албана Тінео.

Як фінансовий аналітик, Стів Албан заснував BART© – Business And Response Team, унікальну платформу, яка об’єднує різних спеціалістів і експертів для розробки стратегій та рішень для складних переговорів щодо угод і врегулювання конфліктів. Через BART© група «Assertive» регулярно інвестує або бере участь у довгостроковому розвитку компаній та їхніх проєктів.

Стів Албан заснував і вже багато років керує академією BRAIN© – фабрикою талантів, яка використовує методологію KYF©, значно покращуючи розумові здібності та вражаючу ефективність численних керівників вищої ланки, топ-менеджерів, VIP-персон, а також зірок спорту та медіа, медійних знаменитостей.

Під час обговорення напрямів співпраці між Західноукраїнським національним університетом та «Assertive Group» сторони домовилися про курс лекцій для студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» з міжнародних перемовин та програм самопізнання й особистісного розвитку від пана Стіва Албана Тінео та пані Соні Грімм.

Також було обговорено можливості співпраці з Університетом Організації Об’єднаних Націй, що об’єднує 13 інститутів та дослідницьких центрів, розташованих у 12 країнах світу й зосереджених на широкому спектрі дослідницьких тем на різних рівнях і джерелах фінансової підтримки, який координується штаб-квартирою в Токіо.

У неймовірному захопленні від довготривалих, але продуктивних перемовин, з нетерпінням очікуємо подальших кроків співпраці та цікавих проєктів.

Від admin