На базі навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя відбулися лекції професора Яна ван Звітена з бізнес-медіації та медіації у трудових спорах для студентів ЗУНУ освітньої програми «Психологія перемовин та медіація», керівників відділень й працівників Національної служби посередництва і примирення, медіаторів-практиків.

Спікер – ректор Нідерландської бізнес-академії, президент Міжнародної асоціації медіації (Нідерланди), директор школи перемовин та медіації ННІК ЗУНУ, почесний професор Західноукраїнського національного університету, медіатор, коуч, тренер.

Під час занять учасники дізналися про особливості вирішення конфліктів у бізнес-середовищі та врегулювання трудових спорів шляхом проведення медіації у Нідерландах та країнах Європейського Союзу.

Заняття було досить цікавим, інтерактивним, адже лектор використовував реальні кейси з власної професійної практики, що стане корисним для фахівців НСПП у їхній професійній діяльності, а студентам ОПП «Психологія перемовин та медіація» дозволить виробити нові практичні навички у галузі бізнес-медіації та медіації колективних трудових спорів.

#Західноукраїнський_національний_університет
#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Програма_двох_дипломів
#Психолгогія_перемовин_та_медіація
#Переговори
#Медіація

Від admin