Формування перспективних напрямів розвитку сфери перемовин потребує якісного науково-дослідного підгрунтя. Надзвичайно цікавим та дієвим у цьому контексті буде об’єднання зусиль з іноземними науковцями.

Нещодавно відбулася зустріч директорки навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксани Коваль з науковцем дослідницької мережі зі стратегічного передбачення Школи бізнесу та соціальних наук Орхуського університету доктором Адамом Гордоном.

Пан Адам уже має досвід співпраці з Україною  у спільному проєкті Школи бізнесу та соціальних наук Орхуського університету та Львівської бізнес-школи Українського католицького університету. Разом з деканом-засновницею Бізнес-школи УКУ Софією Опацькою професор Гордон провів дослідження щодо вивчення готовності українських компаній до подолання руйнівних наслідків війни, тобто, наскільки добре ради директорів і топ-менеджери були залучені до планування на випадок надзвичайних ситуацій і як вони діяли в критичних ситуаціях.

Сьогодні професор Гордон займається також дослідженням міжнародних перемовин. Під час розмови сторони обговорили низку питань щодо організації спільних наукових проєктів та перспектив подальшої співпраці. Результати домовленостей дають змогу закласти фундамент майбутньої співпраці між закладами освіти.

Від admin