В навчально-науковому інституті комунікацій ЗУНУ Навчально-Науковий Інститут Комунікацій відбулася перша навчальна дискусійна платформа “Про головне з Гарі Табахом”! І відбулася направду круто!

Наші студенти магістерської освітньої програми “Перемовини та врегулювання конфліктів” та гості заходу отримали справжню інтелектуальну насолоду від спілкування.

Дуже виважено, глибоко, аналітично, обгрунтовано про можливість, чи неможливість діалогу між Україною та Росією дебатували експерти дискусії😎 Андрій Ілларіонов, 😎Вадим Рахліс Вадим Рахлис😎та Микола Лазарович Микола Лазарович.😎Модерував платформу Гарі Табах Gary Tabach.

Студенти групи ПСПм-11 отримали вичерпні відповіді на свої питання та завдання для роздумів.

Сказати, що було цікаво – то нічого не сказати. Доказом цьому слугувало перевищення дедлайну платформи на 40 хвилин. Багато ще питань залишилося відкритими та багато проблем не обговореними. Проте, проведення саме таких інтерактивних навчальних майданчиків для магістрантів ОНП “Перемовини та врегулювання конфліктів” плануємо щомісяця.

Дякуємо щиро насамперед поважним дебатантам за згоду участі у заході та надзвичайно глибокі міркування, спасибі студентам та усім учасникам дискусії за цікаві питання та непідробний інтерес, справжні емоції та хвилювання за долю нашої України, за щирі бажання бути направду корисними своєму народові, своїй державі.💯Далі буде!

🇺🇦❤🇺🇦❤🇺🇦 Слава Україні!!!

#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Школа_перемовин_ННІК_ЗУНУ
#Школа_професійного_розвитку_АКМЕ_ННІК_ЗУНУ
#Кафедра_психології_та_соціальної_роботи_СГФ_ЗУНУ
#Західноукраїнський_національний_університет

Від admin