Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету запрошує всіх охочих взяти учать у воркшопі гендерної рівності «Women in negotiation: discover your innate power», який відбудеться 25 вересня о 14:00 год (а. 11103).

Ви зможете відкрити для себе новий світ можливостей та внутрішню силу жінок у перемовинах.

Спікер заходу – Соня Грімм, лекторка, медіаторка, коуч, виконавча директорка компанії з дослідження і практики перемовин «Assertive Group», тренерка з майндфулнес, експертка із прикладної нейронауки (Швейцарія). З 2019 року вона співпрацює із Assertive Group, веде численні програми особистого розвитку, які навчають і підтримують подолання особистих та людських криз, щоб запропонувати свої навички медіації й ведення перемовин для людей, ослаблених і скривджених життям.

Пані Соня розкриє таємниці переговорів, де жінки можуть досягнути успіху, долаючи стереотипи і переконання, які були вкорінені у суспільстві упродовж багатьох поколінь. Як практик прикладної неврології та майндфулнес, вона є відданою гуманісткою та кардіостимулятором з унікальною здатністю слухати та розуміти. Соня постійно працює над передачею цінностей поваги та етики, забезпечуючи формування соціальних відносин, заснованих на емпатії та повазі до кожної людини в довгостроковій перспективі. Ґрунтуючися на встановленні довірчих відносин, віддаючи перевагу підходу до людського капіталу з метою створення зв’язків, довіри та конструктивного діалогу, Соня використовує методики, які заохочують кожну людину відновити впевненість у собі, а також власну автономію.

У 2018 році Соня Грімм опублікувала книгу «Insoumise – Autopsie d’un amour destructeur». Цією книгою вона робить свій внесок у просування справи домашнього насильства над жінками, чоловіками та дітьми, заохочуючи жертв вийти з мовчання та агітуючи за важливість надання їм права говорити. У 2021 році разом зі Стівом Албаном Тінео написала книгу «Par le Moi» (вид. WuWei Inspiration) – посібник, який допоможе розпізнати токсичні стосунки та впоратися з ними, а також дізнатися, як відновитися. 

Пристрасть до вирішення проблем та медіації зробила її цінним активом у переговорах щодо міжнародних контрактів між урядами та бізнесом, часто висвітлюючи сили різноманітності та толерантності.

 Воркшоп відбудеться задля провадження та донесення інформації про гендерну рівність.

Від admin