Колектив навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя запрошує всіх охочих взяти участь у мотиваційній конференції «KYF© – Know yourself first! Методологія перевершення себе та досягнення успіху», яка відбудеться 25 жовтня о 12 год у корпусі Західноукраїнського національного університету, аудиторія №11103.
Зустріч проводитиме швейцарський експерт з перемовин та медіації Стів Албан Тінео – засновник та генеральний директор «Assertive Group», компанії з дослідження і практики перемовин, фасилітації, лідерства та впливу (Швейцарія).
Програма конференції передбачатиме декілька частин:
Можливість пізнати себе як більш свідомої людини та стати найкращою версією себе в перемовинах, медіації та миротворчій діяльності.
Вплив емоційного інтелекту та емоцій на ефективність життя.
Від топменеджерів до високопоставлених дипломатів і чемпіонів Формули-1. Як вони перевершили своє обмежене «Я», щоб досягати та процвітати, відкриваючи та пізнаючи насамперед самих себе.
Детальніше про спікера:
Понад 20 років він виступав радником і довіреним учасником перемовин для багатьох найвпливовіших лідерів у сфері міжнародних відносин, політики, банківської справи та фінансів, очолював і консультував команди з перемовин та врегулювання кризових ситуацій у багатьох країнах.
Також він є розробником тренінгової програми KYF© Know Yourself First – «Спочатку пізнай себе… Як вести перемовини з самим собою». Програма включає в себе широкий спектр філософії та програми з особистісного розвитку, емоційного самовираження, медіації, переговорів та вирішення конфліктів й практичний посібник для жертв насильства, високочутливих людей та всіх, хто переживає емоційний біль «Крізь себе».
Як фінансовий аналітик, Стів заснував BART© – Business And Response Team, унікальну платформу, яка об’єднує різних спеціалістів і експертів, для розробки стратегій та рішень у складних перемовинах і конфліктах. Через BART© група «Assertive» регулярно інвестує, бере участь у довгостроковому розвитку компаній та їхніх проєктах.
Окрім цього, він є засновником та керівником академії BRAIN© – фабрики талантів, яка використовує методологію KYF©, значно покращуючи розумові здібності та вражаючу ефективність численних керівників вищої ланки, топменеджерів, VIP-персон, а також зірок спорту та медіа.
У межах програми відбудеться також лекція «Жінки в перемовинах: відкрийте свою вроджену силу», яку проведе директор «Assertive Group» Соня Грімм.

Від admin