Студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету детально ознайомилися зі своєю спеціальністю під час тренінгу інтенсиву “Перемовини та медіація. Kick Off – 2023”.

Це були 4 дні надзвичайно насиченої навчальної програми від професора Jan van Zwieten, знайомство з особливостями організації та практикування майбутньої професії, пізнання своїх сильних та слабких сторін через самодослідження й самопізнання у рамках селф-діскавері, фахові дискусії, новітні методики, сучасні світові практики, формування міцної команди через карколомний тімбілдінг на лоні дивовижної природи у відпочинковому комплексі «Смерекова хата», неймовірне задоволення від щирого спілкування направду чудових людей, нових знайомств та набуття нових друзів.

Щиро дякуємо усім, хто допоміг організувати та впровадити новий формат знайомства із фахом «Перемовини та медіація. Kick Off», що стане тепер доброю щорічною традицією для наступних студентів навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ!

Неймовірне спасибі нашому найкращому партнерові програми, лектору та доброму другу – ректору Нідерландської бізнес-академії Яну ван Звітену.

Від admin