18 червня 2023 року у навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету відбудеться інтерактивна лекція «Жорсткі перемовини: мистецтво перемагати».

Як вчасно відмовитися від невигідних угод, керувати перемовинами і не впійматися на хитрощі?

Що робити, якщо ви відчуваєте погане ставлення співрозмовника?

Як відрізняти переговори-катастрофи від тих, які можна врятувати?

Як відомо, ділові люди давно вирішують свої проблеми за «круглим столом». Але часто виникають непорозуміння, вирішення яких потребує використання нових методів ведення перемовин. Багато дослідників і практиків перемовин вважають, що найпростіший спосіб перемогти – це не доводити стосунки до точки, де вже не обійтися без жорстких перемовин.

На ці та інші питання матимуть змогу отримати відповіді магістранти спеціальності  «Психологія» міжнародної освітньо-професійної програми двох дипломів «Психологія перемовин та медіація» у межах додаткового практико-орієнтованого курсу «Школи перемовин» під керівництвом талановитого медіатора, експерта з перемовин, сертифікованого міжнародного радника з медіації Олега Трибоя.

Під час лекції слухачі дізнаються про види та основні стратегії впливу під час ведення жорстких перемовин та їх роль як інструменту професійної діяльності, розглянуть чек-лист жорстких перемовин без жорсткості: як не доводити ситуацію до точки кипіння, говоритимуть про важливість збору максимуму інформації щодо предмету перемовин, бекграунду, юридичних нюансів, чітку мету як аксіому, уміння програвати найгірший сценарій як готовність до будь-якого результату, спілкування тільки з особою, яка приймає рішення, дотримання принципу win-win, тримаючи у думці не лише свої інтереси, а й інтереси іншої сторони, важливість оперативної фіксації усіх домовленостей.

Запрошуємо усіх охочих долучитися до зустрічі. Захід відбудеться о 09:35 год в онлайн-форматі (ID: 838 555 6160; код доступу: 092020).

Якщо ви хочете глибше дізнатися про перемовини і медіацію та прагнете якісного професійного й особистісного розвитку, запрошуємо долучитися до команди навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету, вступивши на магістерську освітню програму «Психологія перемовин та медіація».

Телефонуйте: +380969795012

Пишіть: nnic.wunu@gmail.com

Заходьте: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, к. 1202.

Від admin