На базі школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя функціонуватиме український центр перемовин. Ідея створення належить колегам з британського клубу перемовин межах підписаного договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та «The negotiation club».

Нещодавно відбулася робоча зустріч директорки навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ Оксани Коваль, засновника та керівника Клубу перемовин «The Negotiation Club» Філіпа Брауна (Велика Британія), директора школи перемовин та медіації ННІК, ректора Нідерландської бізнес-академії, почесного професора ЗУНУ Яна ван Звітена та координаторки з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ Анастасії Мартиневич.

Сторони обговорили деталі створення українського центру перемовин як відкритої платформи для практики та досліджень різних моделей та стилів ведення перемовин на базі школи перемовин та медіації ЗУНУ задля допомоги його учасникам покращити свої навички ведення перемовин, включаючи вміння аналізувати складні ситуації, ефективно спілкуватися, управляти конфліктами та знаходити креативні рішення.

Учасниками українського центру перемовин можуть бути студенти магістерської програми ЗУНУ «Психологія перемовин та медіація», інших суміжних програм, факультетів, університетів України, викладачі, фахівці бізнес-сфери та усі, кого цікавить практика ведення перемовин.

Провідним тренером буде партнер навчально-наукового інституту комунікацій Філіп Браун – фахівець у сфері лідерства та наставництва в перемовинах та у розробці й реалізації дорожньої карти перемовника. Пан Браун є автором інноваційного практичного інструментарію «Negotiation Cards», що слугує для моделювання ситуацій ведення бізнес-перемовин та вироблення навичок у цій сфері.

У перспективі розвитку українського центру перемовин є започаткування міжнародних змагань з перемовин серед студентів та практиків з метою моделювання, оцінки та відточення навичок ведення перемовин учасників у конкурентному середовищі, створення професійного комюніті перемовників та експертів з перемовин, членство в клубі перемовин, інтервізійні та супервізійні зустрічі.

Від admin