Нещодавно за ініціативи директора школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесного професора Західноукраїнського національного університету, ректора Нідерландської бізнес-академії Яна ван Звітена було запроваджено конкурс на отримання меценатської стипендії для талановитих студентів магістерської освітньої програми «Психологія перемовин та медіація».

Серед критеріїв відбору були: високий рівень академічної успішності, активна участь у діяльності інституту та розвитку програми, участь та призові місця у конкурсах і змаганнях з перемовин та медіації, наявність наукових публікацій, участь у міжнародних конференціях, володіння англійською мовою, високі показники зрізу набутих практичних навичок за час навчання у першому семестрі й наявність відповідних сертифікатів.

Завершальною частиною була годинна співбесіда голови стипендіальної комісії, мецената, ректора Нідерландської бізнес-академії, професора ЗУНУ Яна ван Звітена, професорки НЛБА, члена стипендіальної комісії Геї ван Кломпенбург та високопрофесійної ко-тренерки з медіації Оксани Олійник з претендентами на стипендію. Основна мета – оцінювання мотиваційної презентації та аналіз зрізу набутих медіаційних практичних навичок.

У фіналі конкурсу змагалися студент групи ПСПм-11 Герберт Фаградян та студентка групи ПСПмз-11 Тетяна Моржевська.

За результатами відкритого голосування серед членів стипендіальної комісії щодо призначення щорічної стипендії, у сумі оплати за один календарний рік згідно умов договору між студентом та університетом, переможницею конкурсу стала студентка академічної групи ПСПмз-11 Тетяна Моржевська.

Вітаючи переможницю, проректорка з науково-педагогічної роботи Оксана Десятнюк зосередила увагу на важливості підготовки в Україні експертів з перемовин та професійних медіаторів, побажала учасникам віри у свої сили та наснаги у подоланні усіх труднощів на шляху до опанування омріяною професією, закликала завжди пам’ятати, що хоча і немає досконалої формули перемоги, та є її незмінні складові – розум, чесність, повага та честь.

Професор Ян ван Звітен вручив переможниці сертифікат, який засвідчує призначення річної стипендії на навчання і запевнив, що такі конкурси проводитимуться щорічно й спонукатимуть студентів програми до плідного навчання та будуть гарним мотиваційним орієнтиром для абітурієнтів, адже сьогодні навички ведення перемовин та безконфліктного спілкування необхідні фахівцям у будь-якій сфері.

Директорка навчально-наукового інституту комунікацій Оксана Коваль розповіла присутнім про подальші плани розвитку програми та інституту, цікаві новації й міжнародні проєкти, а також повідомила про запровадження наступного року стипендії «Викладач року!» для найталановитіших та найхаризматичніших викладачів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація».

Щиро вітаємо нашу Тетяну Моржевську, бажаємо не зупинятися на досягнутому та надалі проявляти талант, розум і наполегливість.

А всім, хто ще не знайомий із умовами навчання за освітньо-професійною програмою двох дипломів «Психологія перемовин та медіація», запрошуємо в інститут комунікацій за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська 11, к. 1202, або телефонуйте: 0969795012.

Будьте сміливими, амбітними, драйвовими, дійте рішуче, прагніть неможливого та досягайте нереального разом з нами!

Від admin