Нещодавно директорка навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксана Коваль з робочим візитом відвідала Національну службу посередництва і примирення у Києві та зустрілася з головою НСПП Дмитром Кухнюком.

У межах співпраці між класичним університетом Тернополя та НСПП відбулося обговорення перспектив розвитку служби, проєктування планів та визначення напрямів подальшого співробітництва з ННІК ЗУНУ.

До зустрічі долучилися директор школи перемовин та медіації, почесний професор Західноукраїнського національного університету, ректор Нідерландської бізнес-академії, президент Міжнародної асоціації медіації Ян ван Звітен, перший заступник голови НСПП Світлана Запара та координатор з міжнародної діяльності ННІК ЗУНУ Анастасія Мартиневич.

Під час розмови було розглянуто багато тем: стан і розвиток НСПП, перспективи залучення викладачів та студентів ННІК до співпраці, можливості обміну досвідом та навчання незалежних посередників НСПП, створення баз практик та стажування для студентів освітньої програми «Психологія перемовин та медіація».

Також було обговорено питання про важливість законопроєкту «Про колективні трудові спори», над яким зараз працюють фахівці НСПП.

У майбутньому планується підписання меморандуму про співпрацю із Нідерландською бізнес-академією та Міжнародною асоціацією медіації, заплановано спільні поїздки до Нідерландів з метою ознайомлення з їхньою системою медіаційної практики, залучення нідерландських викладачів до навчання незалежних посередників НСПП.

Зустріч була надзвичайно продуктивною. Сторони зазначили, що зацікавлені у розвитку динамічної співпраці та дружніх відносин.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.