Дуже інтерактивно та динамічно пройшов другий день Міжнародної Школи “New Way”.

Розпочали із оксфордських дебатів “Ефективність медіації у вирішенні конфліктів: «за» і «проти» під професійним керівництвом Вікторії Іванюк Victoria Ivaniuk – старшого викладача кафедри міжнародного права та міграційної політики ЗУНУ, PhD з права (Україна).

Учасники, захопленні від проведеного інтерактиву, діляться враженнями:

Софія Матушак: Дякуємо за цікаву роботу!
Маріам Мелікішвілі: Дуже дякую, Вікторіє.
Тамта Абрамідзе: Всім привіт, медіація – це дуже цікава і актуальна тема. Ми дізналися дуже цікаву інформацію, щиро дякуємо за таку приємну та корисну зустріч.
Етер Чанідзе: Було цікаво брати участь у дискусіях.
Маріам Пхаладзе: Дуже дякую Вікторії за проведений формат дебатів!
Анастасія Мартиневич: Було надзвичайно цікаво та корисно! Сподобалася робота в групах. Дуже хочеться у майбутньому спробувати формат оксфордських дебатів стаціонарно.

Наступними відбулися виступи професорів кафедри міжнародної економіки ЗУНУ Марії Лизун Mariia Lyzun та Ігоря Ліщинського Ihor Lishchynskyy (Україна). Доповідачі цікаво та глибоко представили особливості імплементації бізнес медіації крізь призму інструментарію А-В-С аналізу. Особливий акцент було зроблено на перевагах медіації у середовищі малого та середнього бізнесу.

Обговорення було досить цікавим. У дискусії активно взяла участь пані Віта Семанюк Vita Semaniuk – начальник науково-дослідної частини ЗУНУ, доктор економічних наук, зазначаючи про використання АВС-аналіз в різних галузях, зокрема й в управлінському обліку.

Багато роз’яснень з американського досвіду вносила пані Блоссм Танде, зокрема про спільне та відмінне у застосуванні АВС-аналізу в управлінському обліку та концепції ведення переговорів у бізнесі.

Сама пані Блоссом Танде Dr. Blossom Tande, OUAZ Business Professor – Dr, співзасновник і голова правління Education Connection Solutions, професор Оттавського університету (США), розповіла учасникам про комунікативне лідерство. Зокрема, лекторка зупинилася на питаннях вирішення конфліктів як концепції спілкування лідерів.

І на завершення другого дня роботи школи Кеті Девадзе Keti Devadze – викладач факультету психології БДУ імені Шота Руставелі, клінічний психолог (Грузія), провела дуже цікавий вебінар на визначення базових навичок медіатора.

Позитивний фідбек тренерка отримала від усіх учасників, особливі слова вдячності від Маріам Мелікішвілі, Резо Джабнідзе, Анастасії Мартиневич, Кетеван Цинцадзе.

А також усі спікери отримали слова вдячності від досвідчених фахівців: пані Лариси Максимової – професора кафедри юридичного факультету Київського університету туризму, економіки і права та Юлії Коросташивець Юлия Коросташивець – завідувача кафедри права Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства, Ірини Чорної Ірина Чорна – доцента кафедри практичної психології, кандидата психологічних наук ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Робочий день завершився на дуже позитивній ноті. Учасники, направду захоплені, з нетерпінням очікують продовження школи.

Адже сьогодні на них чекають дуже цікаві тренери:

Яніна Недашківська Янина Недашковская (медіатор, коуч, здобувач PhD ступеню в Католицькому університеті, Іспанія) та Ян ван Звітен Jan van Zwieten (ректор Нідерландської бізнес-академії, медіатор, коуч, Президент міжнародної асоціації медіаторів, Нідерланди).

А я щиро дякую усім за підтримку, спікерам – за велику відповідальність та гарну підготовку до занять, учасникам – за активність та бажання розвиватися разом з нами, перекладачам Liliana Bilohorka, Anastasiia Martynevych – за майстерний переклад, Keti Devadze – за допомогу у модеруванні заходу.

Тримаймося разом!
І, як би не було складно, маємо вистояти!

#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Психологія_перемовин_та_медіація
#Магістратура
#Перемовини_медіація
#Міжнародна_школа_світових_освітніх_практик_New_Way
#Західноукраїнський_національний_університет
#ВСТУП
#Абітурієнт
#Batumi_Shota_Rustaveli_State_Universitu
#Netherlands_Bussiness_Academy

Від admin