Третя Міжнародна школа світових освітніх практик “New Way”.
Тема “Перемовини та медіація”.
День третій.

❗Сьогодні було багато про медіацію – фахово, глибоко та надзвичайно цікаво.

❗Яніна Недашківська Янина Недашковская – медіатор, коуч, магістр з медіації, здобувач PhD в Католицькому університеті (Мурсія, Іспанія), представила тему комплексної моделі нейтральності як основи медіації нового покоління.

Лекція пройшла на одному диханні, усі учасники дуже позитивно відгукнулися та високо оцінили рівень проведення, а також майстерність комунікації спікерки.

❗Три речі, на які можна дивитися вічно: як палає вогнище, як тече вода і як читає лекцію пан Ян ван Звітен Jan van Zwieten – ректор Нідерландської бізнес-академії, Президент Міжнародної асоціації медіаторів.

Надзвичайно харизматичний та професійний спікер. Окрім нових знань учасники мали змогу виробити професійні навички ведення медіації, адже пан Ян презентував кейси із власної практики. Також багато можна повчитися у нього, як у педагога. Педагогічна майстерність на найвищому рівні.

Усі в захопленні, утім, як завжди)

❗Сердечна вдячність пану Яну за постійну підтримку усіх ініціатив Навчально-Науковий Інститут Комунікацій, міцні партнерські стосунки та щиру дружбу.

❗А завтра ми працюємо за програмою.

Плануємо лекцію від генерала Джона Вортона (США), пана Гарі Табаха Gary Tabach (США) та пана Френка Ледвіджа (Великобританія). Це дуже цікаві спікери із власним практичним досвідом. Вони говоритимуть про ведення військових перемовин.

Також дуже цікавим очікуємо виступ пана Кевіна МакГурті (США). Він експерт з емоційного інтелекту.

Й на завершення жива бібліотека від українських панянок Oksana Koval, Maria Brygadyr, Марія Корман та Oleksandra Nizdran. Поговоримо про базові психологічні компетентності перемовників та медіаторів.

❗Маємо бути сильними і триматися разом!

#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Психологія_перемовин_та_медіація
#Магістратура
#Перемовини_медіація
#Міжнародна_школа_світових_освітніх_практик_New_Way
#Західноукраїнський_національний_університет
#ВСТУП
#Абітурієнт
#Batumi_Shota_Rustaveli_State_Universitu
#Netherlands_Bussiness_Academy

Від admin