П’ятий завершальний день ІІІ Міжнародної школи світових освітніх практик “New Way” був направду надзвичайним.

💥 У мене дуже багато емоцій з приводу завершення третьої школи. Зараз в Україні нелегко щось організовувати та загалом працювати на повну. Ми дуже старалися, щоб усе подобалося, щоб вчасно заходили спікери, щоб теми були корисними, щоб учасники почувалися в добрій дружній атмосфері.

💥 І саме на заключному дні роботи третьої школи учасники давали гарний фідбек тому, що вони отримали під час навчання. Ми з ними помінялися ролями і вже вони дивували нас презентаціями своїх групових проектів.

💥 Україна, Грузія, Нідерланди – країни організаторів третьої школи. Які тонкощі культури, традицій, комунікації криються за цими назвами? Які правила і тонкощі ведення перемовин у кожній з цих країн? Медіація: особливості впровадження, ризики, перспективи розвитку, імплементація досвіду. Що спільного між нами і чим кожна з країн особлива.

💥 Було надзвичайно цікаво слухати Rezi Jabnidze, Mariam Melikishvili, Elena Gordienko, Vita Semaniuk, Ірина Чорна, Liliia Rybak.

💥 Також у цей день було презентовано міжнародну магістерську програму двох дипломів «Психологія перемовин та медіація», яка реалізується в Західноукраїнський національний університет спільно з Netherlands Business Academy.

💥 Міжнародна мобільність, подвійний диплом, причетність до професійної спільноти MEDIATS, можливість додатково отримати сертифікат Міжнародної асоціації медіаторів, досвідчені українські та зарубіжні викладачі, практичні дискусійні платформи з відомими перемовниками та медіаторами світу, літні школи, низка навчальних дисциплін англійською мовою – це далеко не увесь перелік переваг навчання за цією програмою!

💥 Урочисте закриття ІІІ Міжнародної школи світових освітніх практик “New Way” відбудеться через тиждень разом із співорганізаторами Jan van Zwieten, Levan Jakeli, Keti Devadze та спікерами школи під час оголошення переможця конкурсу, який отримає сертифікат на безкоштовний курс “Mediation. Basic course” у Нідерландській бізнес-академії.

💥 Приєднуйтеся до команди Навчально-Науковий Інститут Комунікацій ЗУНУ та торуйте свій шлях професійного росту та особистісного розвитку разом з нами!

💥 Тримаймося разом. З Божою допомогою маємо вистояти.

#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Психологія_перемовин_та_медіація
#Магістратура
#Перемовини_медіація
#Міжнародна_школа_світових_освітніх_практик_New_Way
#Західноукраїнський_національний_університет
#ВСТУП
#Абітурієнт
#Batumi_Shota_Rustaveli_State_Universitu
#Netherlands_Bussiness_Academy

Від admin