Сьогодні відбулася робоча зустріч директора Навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ Оксани Коваль, начальника міжнародного відділу Уляни Коруц та директора школи міжнародних комунікацій Ольги Царик з Таріелем Сіхарулідзе, доктором, медіатором, тренером, викладачем з перемовин та медіації університетів Грузії, Кіпру та Франції.

Таріель є асоційованим членом ESSEC IRENE, інститутів, які займаються дослідженнями та освітою щодо переговорів. Він проводить навчальні семінари з переговорів для грузинських, вірменських та азербайджанських виконавчих державних службовців, зробив свій внесок у дослідження та тренінги під керівництвом ESSEC IRENÉ, зокрема в Ecole de Guerre, ENA та в рамках проекту NRBC. Проводить переговорні семінари для МЗС Грузії, асоціації молодих юристів Грузії, читає лекції з міжнародних дипломатичних перемовин тощо.

Він є членом ESSEC-IRENE (Інститут досліджень і переговорів) ESSEC School of Business, Париж, Сінгапур. Має великий досвід у сфері навичок і методів ведення переговорів, посередництва та політичних консультацій. Має кілька значущих публікацій з питань виборчих прав, права та миру в Грузії.

У ході зустрічі сторони домовилися про підписання угод про співпрацю між університетами, спільні проекти, курси з медіації та перемовин для студентів та слухачів ЗУНУ, участь пана Таріеля у міжнародних заходах класичного університету Тернополя.

#Західноукраїнський_національний_університет
#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Школа_професійного_розвитку_АКМЕ_ННІК_ЗУНУ
#Школа_міжнародних_комунікацій_ННІК_ЗУНУ
#Школа_стресостійкості_ННІК_ЗУНУ
#Психологічна_служба_ННІК_ЗУНУ

Від admin