“Сміливість – перша з людських якостей, бо вона робить можливими все інше”, – В. Черчілль.

Так, саме сміливих, самодостатніх та надзвичайно харизматичних людей об’єднала перша в Україні міжнародна міждисциплінарна освітньо-наукова магістерська програма “Перемовини та врегулювання конфліктів”!

Оскільки наша програма є міжнародною, природнім є те, що ми налагоджуємо співпрацю з іноземними партнерами, шукаємо університети, установи, організації, де студенти програми могли б проходити стажування, брати участь у літніх школах, опановувати найкращий світовий професійний досвід.

Ми направили листи в Американський Інститут миру у Вашингтон до пані Ліз Гранде, Проректору Колумбійського університету проф. Трою Еггерсу, в Американський інститут перемовин пану Крістіану Квейму, відомому ізраїльському перемовнику світового масштабу пану Майклу Цуру.

Нещодавно університет уклав угоду про співпрацю з Асоціацією медіаторів Болгарії Eliza Nikolova, Асоціацією медіаторів Грузії Irakli Kandashvili. Ми ведемо перемовини про співпрацю з ректором Нідерландської академії бізнесу, відомим гуру медіації професором Яном ван Звітенем Jan van Zwieten. Пан Ян уже підтвердив своє долучення до команди викладачів програми.Цікавим буде і досвід Академії перемовин у Відні Svitlana Kalitsun.Надзвичайно потужні лекції та практичні кейси слухачі програми вже мали можливість оцінити під час підготовчих курсів до вступних іспитів від капітана І рангу ВМС США Гарі Табаха Gary Tabach.

Програма направду унікальна, підбір викладачів ретельний, студенти просто круті, команда потужна!
Щиро дякуємо Андрію Ігоровичу Крисоватому за віру в справу і в людей. Гулей Анатолий, дякуємо за підтримку та допомогу у просуванні програми. Oksana Desyatnyuk, дякуємо, що Ви з нами завжди! Оксана Гомотюк, дякуємо за можливість реалізації програми на СГФ!

Пишаємося, що маємо потужну команду натхненників та організаторів:
Вадим РахлисOksana KovalOlga TsarykOlena Pavlenko;

зірковий склад викладачів:
Gary TabachГулей АнатолийВадим РахлисOksana KovalOlena PavlenkoJan van ZwietenEliza NikolovaIrakli KandashviliPaata KopaleishviliSvitlana KalitsunАндрій ГірнякNatalia RybinaГригорій Монастирський, Наталія Ціщик Котис, Iryna ShkitskaMaria BrygadyrOleksandra NizdranМикола ЛазаровичОксана ЯремкоAndrei BigdanМарія КорманKetevan Beridze.

Тож, ми докладемо усіх зусиль, щоб сподівання наших перших студентів програми “Перемовини та врегулювання конфліктів” були виправданими і їхні запити підтвердилися.
Вадим Рахліс, We did it!!!

https://www.wunu.edu.ua/news/20441-persha-v-ukrayin-mzhdisciplnarna-programa-peremovini-ta-vreguljuvannja-konflktv.html

Від admin