Зустріч із британським фахівцем у сфері лідерства у сфері перемовин Філіпом Брауном

Британський досвід ведення бізнес-перемовин буде запроваджено у навчальній програмі «Психологія перемовин та медіація». Нещодавно відбулася зустріч директора навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксани Коваль із засновником та директором Клубу перемовин «The Negotiation Club», експертом з Великої Британії Філіпом Брауном.

Пан Браун – фахівець у сфері лідерства та наставництва в перемовинах, а також у розробці та реалізації дорожньої карти перемовника.

Після успішної 25-річної кар’єри в підтримці різних компаній у різноманітних галузях, Філліп Браун використовує свої знання, щоб змінити світ перемовин, створюючи виклик традиційним методам навчання та надаючи перевагу максимальному залученню практики. Він є автором інноваційного практичного інструментарію «Negotiation Cards», що слугує для моделювання ситуацій ведення бізнес-перемовин та вироблення навичок у цій сфері.

Під час зустрічі сторони обговорили концепцію партнерства інституту комунікацій з організацією пана Брауна, домовилися про співробітництво. Вже упродовж жовтня-листопада 2022 р. студенти магістерської освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» отримають цінний практичний досвід від британського експерта у форматі чотирьох сесій воркшопів, приурочених розширенню знань про бізнес-перемовини та виробленню практичних навичок ведення перемовин.

#Західноукраїнський_національний_університет
#Навчально_науковий_інститут_комунікацій_ЗУНУ
#Програма_двох_дипломів
#Психолгогія_перемовин_та_медіація
#Переговори
#Медіація

Від admin